Varner

Jente str 152 ønskes som Prøvemodell til WOW og Cubus

Vi søker en jente i str 152 til prøving av kolleksjoner for WOW og Cubus

Du kommer til å jobbe sammen med våre designteams for å gi tilbakemelding på plaggenes passform, hvordan de sitter og hvordan de føles å ha på seg. Med din hjelp som prøvemodell får vi verdifull kunnskap om hvordan vi oppnår den beste passformen på våre klær. I tillegg ønsker vi at du er fleksibel, omgjengelig og positiv til å prøve klær.

WOW og Cubus jobber etter standardiserte mål, derfor er det viktig for oss at dine kroppsmål stemmer med målene nedenfor. Målene bør tas direkte på kroppen. Du bør være ca 152 cm høy

Brystvidde: 75 - 78 cm

Livvidde: 64 - 67 cm

Hofte: 81 - 84 cm

Slik måler du:

A : Brystvidde: måles rundt brystet (under armene)

B : Livvidde: måles der barnet er smalest i livet (ca. 1cm over navlen, rundt hele kroppen)

C : Hofte: Mål rundt det bredeste partiet på hoften

 

Vi ønsker prøving 4 timer, 1 dag i uken. Det er ønskelig med fleksibilitet da det i perioder vil være større eller mindre behov.

Barnet prøver ulike antrekk og designeren vil deretter vurdere passform og bevegelighet i plagget. I de tilfeller der det tas bilder vil bildene anonymiseres (tar ikke bilde av ansikt).

Vi kan tilby en enkel og hyggelig jobb i våre lokaler på Slependen. Lønn etter avtale. Send en søknad med mål og bilde i helfigur med klær på og uten hode (fra hals til føtter) snarest. Bildet er kun for å se at proporsjonene stemmer. Søknader uten mål eller bilde vil ikke bli vurdert. Vær oppmerksom på at dette ikke er en fotomodelljobb, men kun jobb for å prøve størrelser. Alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Dersom arbeidstakeren er under 15 år eller i skolepliktig alder, kan arbeid bare skje etter Arbeidstilsynets forhåndssamtykke, jfr. Arbeidsmiljølovens kapittel 11 (og tilhørende forskrifter). Arbeidsgiver søker forhåndssamtykke fra Arbeidstilsynet i forkant av arbeidsoppstart.

Del på:

Fylke:

  • Akershus

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Slependen

Hjemmeside:

http://www.varner.com

Adresse: